Prima Fashion

Prima fashion is een gemoedelijke kledingwinkel met een regionale functie. In de winkel hangt een gezellige sfeer en de kledingadviseurs geven u persoonlijke aandacht en een goed advies. De modische collecties van diverse topmerken zijn sfeervol gepresenteerd en de service is prima. Prima fashion, gewoon prima!

In 1982 opende de kledingwinkel het ‘Dorpswinkeltje’ haar deuren in Den Ham met Stoffer en Karla Wessels als grondleggers. De collecties bestonden uit kwalitatief hoogstaande merken als CECIL, ESPRIT voor dames en PALL MALL en G-STAR voor heren. Naast deze kwalitatieve collecties, werd altijd de nadruk op een persoonlijke benadering gelegd met hoge service.

Met deze drie sterke punten groeide de kledingwinkel snel en bouwden Stoffer en Karla Wessels in 1999 een geheel nieuw pand aan de Smitstraat, met als nieuwe bedrijfsnaam: Prima Fashion. En die naam doet haar eer aan, want al vanaf het prille begin in 1982 kon elke klant zich altijd voorzien van prima kleding, ofwel Prima Fashion. De doelgroep die Prima Fashion hierbij op het oog had en nog heeft, is het hele gezin vanaf 12 jaar. Met toevoeging van merken als JACK & JONES en SCOTCH & SODA tot VANGUARD en STONES voor de heren en MAISON SCOTCH en DEPT tot GEISHA en SUPERTRASH voor de dames.

Al snel werd de nieuwe oppervlakte van 400 m2 te klein en werd in 2004 de eerste verdieping: ‘Second Floor’ geopend. Op deze verdieping werden verschillende nieuwe damesmerken toegevoegd en gepresenteerd. Merken als EXPRESSO, GUSTAV, DONNA DURA en ULDAHL zijn hier te vinden.

Door de stabiele groei openden Stoffer en Karla Wessels in 2007 het eerste filiaal van Prima Fashion, met de naam: Trendy Styles. Deze hippe en trendy modewinkel is dé perfecte aanvulling op het assortiment van Prima Fashion, met kleding voor de trendy en modebewuste jonge dames. Merken die hier verkocht worden zijn o.a. ONLY, L.T.B. en OBJECT. linktext

Contactgegevens

Prima Fashion

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk