navigatie overslaan

Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is 60 jaar geleden opgericht in Borculo en sindsdien uitgegroeid tot een begrip in Noord en Oost Nederland, met 42 filialen.

De filialen zijn gevestigd in Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Het familiebedrijf kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment in schoenen, kennis van zaken en een perfecte service. De visie van Schuurman Schoenen is dat een schoen niet alleen modieus en trendy kan zijn, maar bovenal van een uitstekende kwaliteit.

In de winkels is het eigentijdse aanbod van kinder-, dames- en herenschoenen van alle bekende merken ruim gepresenteerd. Het uitgebreide assortiment biedt trendy, sportieve, comfortabele en ook stijlvolle schoenen voor het hele gezin.

In de collectie wordt ook aandacht besteed aan grote maten, zowel voor dames (tot en met maat 45) als heren (tot en met maat 50) biedt Schuurman Schoenen een ruim aanbod.

Het vakbekwame personeel adviseert de klant over alles wat komt kijken bij de aankoop van een paar schoenen.

Schuurman Schoenen, Julianaplein 29, 7681 AX Vroomshoop. Tel: 0546-642421 Openingstijden: ma. 13.00 – 18.00 uur, di. t/m vr. 09.00 – 18.00 uur, donderdag koopavond tot 21.00 uur, za. 09.00 – 17.00 uur.

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/SchuurmanSchoenen.Vroomshoop. En blijf op de hoogte van onze winkel en al onze acties!

Contactgegevens

Schuurman Schoenen