Overnachten

Kamperen met kinderen: we tippen de leukste campings!

 • 2 minuten leestijd
 • 753 x bekeken

Veel gezinnen met kinderen kiezen voor een kampeervakantie in Nederland, op een fijne kindercamping. Dat is niet zo gek, want kamperen heeft allerlei voordelen voor gezinnen met kinderen. Kinderen genieten intens van het buitenleven op de camping – en daar geniet jij als ouder van mee.
Kamperen is het allerleukste als kinderen zich goed vermaken. Vriendjes en vriendinnetjes maken op de camping, genoeg speeltoestellen, een zwembad of ook nog een programma met activiteiten waar ze aan mee kunnen doen! Daarnaast willen we natuurlijk het liefste een camping die in een mooie omgeving ligt met voldoende leuke plekken in de buurt om naar toe te gaan. Wij hebben de leukste camping in Twenterand op een rijtje gezet voor komende zomer!

 1. 4

  Landalpark de Vlegge

  Kom tot rust in de Overijsselse natuur op Landal De Vlegge. Dit prachtige park heeft een eigen bos, vlak bij het natuurgebied De Engbertsdijkvenen. Maak een wandeling en ontdek de omgeving met een afwisselende natuur en bijzondere vogelsoorten. In de zomervakantie organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Spring op de airtrampoline en scheur met de skelter over het park.

 2. 3

  De Blekkenhorst

  Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het hele gezin vind je bij Camping de Blekkenhorst. Een gezellige familie camping aan de rand van het sfeervolle dorpje Den Ham.

  De camping is van alle gemakken voorzien. Zo kun je iedere dag heerlijk verse warme broodjes bestellen, heerlijk zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad of in het zonnetje op het terras van de kantine een kopje koffie drinken. In het hoogseizoen zorgt het animatieteam en samen met Pluis de Eekhoorn voor een onvergetelijke vakantie!

 3. 2

  Camping de Linderbeek

  De camping is een familiecamping in Den Ham voor het hele gezin: van speelmogelijkheden voor de kinderen, een recreatieruimte voor de regenachtige dagen, en vele visstekkies aan de visrijke Linderbeek. Iedereen kan zich op de camping prima vermaken. Geniet van de rust, de ruimte en de schoonheid van het Twentse landschap.

 4. 1

  Camping de Kuupershoek

  De Boerderijcamping Kuupershoek is gelegen in een bosrijke omgeving net buiten de bebouwde kom van Den Ham. De velden zijn voorzien van speelvoorzieningen en een jeu de boules baan. Tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd. Een echte topper is het dieren voeren, waarbij de kinderen kunnen helpen en pony mogen rijden. Kortom veel speelplezier voor uw (klein) kinderen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?