navigatie overslaan
Doe tips

Herfstpracht in Twenterand: verken de gouden randjes te voet

 • 1 minuten leestijd
 • 1167 x bekeken

De herfst in Twenterand, ook wel het gouden randje van Twente genoemd, is een betoverend seizoen om de natuur te verkennen. Met de kleurrijke bladeren, knisperende paden en de heerlijke geur van de herfst in de lucht, is wandelen een absolute must. We nemen je mee op een reis door drie van de leukste wandelroutes in Twenterand, elk met zijn eigen charme.

 1. 2

  Ommetje Het Veenschap (5 km)

  Het Veenschap is een verborgen parel in Twenterand, en deze 5 km lange ommetje brengt je naar de mooiste plekjes van dit gebied. In de herfst is dit gebied op zijn mooist, met bladeren in alle tinten oranje en geel. Dit is de perfecte wandelroute voor natuurliefhebbers die willen genieten van de rust en de pure schoonheid van Twente.


 2. 1

  Hammerbezinningsroute (6 km)

  De Hammerbezinningsroute is een betoverende wandeltocht door het historische dorp Den Ham. Tijdens deze 6 km lange route word je meegenomen langs de mooiste plekjes van dit pittoreske plaatsje. Geniet van de prachtige herfstkleuren en ontdek de historische betekenis van de omgeving. Deze route is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar rust, bezinning en natuurschoon.


Wat vind je van de informatie op deze pagina?