Landalpark De Vlegge (Sibculo)

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Midden in de natuur en de Twentse Hooilanden vindt u Landal De Vlegge. Stap op de fiets en ontdek de vele vogelsoorten in de omgeving. Of neem een verkwikkende duik in de recreatieplas.

Visliefhebbers slaan zorgeloos hun hengel uit aan de recreatieplas terwijl de kids op pad gaan naar de vogelvoederplaats of het insectenhotel. Liever een dagje weg? Steek eenvoudig de grens over naar Duitsland of breng een bezoek aan de omliggende dorpjes; er is altijd iets te beleven!

  • 160 vrijstaande bungalows
  • Recreatieplas met strand
  • Wandel- en fietsmogelijkheden

Plons! Direct aan het park ligt een recreatieplas met een heerlijk recreatiestrand. Terwijl de kids spetteren en spelen in het water heeft u genoeg tijd voor een goed boek. En wie maakt het mooiste zandkasteel?

Eten & drinken
Start de dag met verse broodjes en een sapje. Boodschappen bestelt u gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat deze klaar staan bij aankomst. Geen zin om uren in de keuken te staan? Ga gezellig gourmetten in de bungalow of kom dineren bij Paviljoen De Vlegge.

Sport & spel
Op en rond Landal De Vlegge viert u de vakantie zowel actief als ontspannen. Sla een balletje op de tennisbaan of ga met elkaar volleyballen. Wandel met de kids naar het insectenhotel en de vogelvoederplaats. Vergeet ook uw vismaterialen niet in te pakken, het is heerlijk vissen aan de recreatieplas.

Of bekijk de website www.landal.nl/vlegge

contactinformatie

 

Valkenlaan 100
7693VG Westerhaar-Vriezenveensewijk

0900-8842

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter