navigatie overslaan

Buitengoed het Lageveld

In het fraaie Twentse landschap komt u heerlijk tot rust in de luxe villa´s op Buitengoed Het Lageveld in Wierden.

In het fraaie Twentse landschap komt u heerlijk tot rust in de luxe villa´s op Buitengoed Het Lageveld in Wierden. Dit mooie en ruim opgezette park is voorzien van veel groen en er is een grote verscheidenheid aan vogels te zien door de vele natuurgebieden in de omgeving. Met diverse faciliteiten ter plaatse zoals fietshuur en boodschappen- en broodjesservice bij de receptie van het park. Tegenover het park bevindt zich een recreatieplas waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken in het water of op één van de speeltoestellen. Er is ook een strandpaviljoen waar u terecht kunt voor een kopje koffie of een overheerlijke lunch.

De luxe villa´s in Twentse stijl zijn voorzien van hedendaags comfort en bieden veel privacy vanwege de ruime kavels. De tuinen zijn eveneens ruim en goed onderhouden, het is hier dan ook heerlijk toeven. Veel woningen beschikken over een sauna, whirlpool of jacuzzi, gratis internet en een wasmachine.

Huisdieren zijn ook meer dan welkom in de speciaal geselecteerde huizen.

Er zijn 4- tot 8-persoons villa´s te boeken, welke alle individueel zijn ingericht, maar garant staan voor een heerlijk ontspannen verblijf voor het hele gezin! Alle accommodaties zijn te reserveren voor een (mid)week, weekend, kort of lang verblijf.

Contactgegevens

Buitengoed het Lageveld

voorzieningen

Ligging

  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Honden toegestaan