navigatie overslaan

De Boshoeve

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij uitstek is onze locatie zeer geschikt om een gezellig uitje of een leuke, spannende activiteit te regelen! Dit doen wij voor grote of kleine groepen en voor de leeftijd jong en oud! Een leuke activiteit in combinatie met goede catering is dan ook vanzelfsprekend.

Onze locatie "De Boshoeve" in Hoge Hexel is zeer geschikt voor onze geweldige activiteiten en uitjes.

Activiteiten

In de afgelopen 5 jaar hebben wij de activiteiten “bier preuven”, “wijn preuven" en een overheerlijke High-Tea geïntroduceerd. Deze gezellige bierproeverij en wijnproeverij zijn in combinatie met onze leuke activiteiten te boeken. De High-Tea is al een hele activiteit op zich! Bij ons valt er altijd wel wat te beleven. Plezier is bij ons gewoon een garantie.

Met tientallen activiteiten vind je bij de Boshoeve altijd een activiteit die bij jouw groep past! Laat je inspireren door onze grote scala aan activiteiten en bereid je voor op een onvergetelijke dag!

“A’j komt, zu’jt good hem” (Als je komt, dan zul je het leuk hebben).

Contactgegevens

De Boshoeve

voorzieningen

Activiteiten

  • Actief

Actief

  • Sport & Spel
  • Workshop & cursus