MTB netwerk

Als je op de mountainbike springt, wil je het liefst nergens meer aan denken. Het enige wat je wil doen, is optimaal genieten. Genieten van uitdagende hoogteverschillen, een prachtige omgeving en de geur van het bos.

Met ruim 700 kilometer aan routes heeft het Mountainbikenetwerk Twente voor iedere MTB’er wat wils. Leef je uit op een van de zeventien routes door de bosrijke omgeving met glooiende heuvels. Iedere route heeft meerdere uitdagende singletracks van een paar honderd meter tot soms enkele kilometers lang voor alle niveaus. Ben je wel avontuurlijk aangelegd en ben je op zoek naar nog meer actie? Dan zijn er speciaal voor jou op diverse plekken technical trail features. Dit zijn kunstmatige hindernissen voor de ervaren mountainbikers met lef. Op deze manier bieden de twintig routes van Mountainbikenetwerk Twente voldoende variatie zodat elke MTB’er zich hier optimaal kan vermaken.

De mountainbike routes in Salland zijn afwisselend. Soms technisch, uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels. En soms even recht op zitten en genieten van het afwisselende, charmante landschap. Het MTB netwerk Salland bestaat uit diverse routes. Via verbindingsroutes zijn deze routes verbonden met de MTB-routes op de Sallandse Heuvelrug, de Veluwe en de Achterhoek.

Van het hele MTB-netwerk in Twente is een kaart ontwikkeld. Deze is voor € 4,95 te koop.

contactinformatie

 

kaart en info bij het Tourist Info Den Ham
7683 BB Den Ham

0546-671778

voorzieningen

Type route
  • Mountainbike
  • Natuur

Tip je vrienden

facebook twitter