Oktoberfest XL

Vriezenveen geht’s loss! Eindelijk mag er weer gefeest worden op het Manitbaplein. Na een jaar zonder feestjes staat het laatste weekend van Oktober in het teken van gezelligheid, dansen, hossen en feesten!

Vrijdag 29 oktober Pubquiz XL + SIKK BASTARDS
Wie houdt er niet van? Een pubquiz waarbij je andere teams te slim af bent. Een quiz bestaande uit verschillende rondes en thema’s vol met humor en plezier. Stel een team van maximaal vijf personen samen en meld je hier aan. MDZK zorgt per team voor een borrelbox XL. Het team dat het leukst is aangekleed of de mooiste tafelversiering heeft, maakt kans op een leuke prijs. De afterparty ligt in handen van SIKK BASTARDS. Deze nieuwe DJ sensatie gehuld in spannende maskers draait moeiteloos allerlei muziekstijlen door elkaar. Dit optreden wordt vergezeld door laser- en lichtshows!

Zaterdag 30 oktober Oktoberfest XL met Dennie Christian
Het oktoberfeest is terug en dit jaar groter dan ooit! Haal de lederhosen en dirndl's maar uit de kast want dit feest wil je niet missen!De avond wordt gevuld met gezelligheid, dansen, hossen en feesten. Hans Broekhuizen, de burgemeester van Twenterand, en de helden van de Vriezenveense Harmonie slaan het eerste vat aan. De biertjes uit dit vat worden gratis uitgedeeld aan de eerste bezoekers. De speciale gast van de avond is schlagerzanger Dennie Christian. Ook de Original Stimmungsmacher en dj Sound of the Star maken er een geweldig feest van.

Zondag 31 oktober MTB-boktocht + Folk & Bock
Wielerclub Twenterand heeft een mbt-tocht van 50 kilometer uitgezet voor fanatieke fietsers uit Vriezenveen en omstreken. Na deze tocht wacht de deelnemers een lekker bokbiertje in de feesttent. Vanaf 14.00 uur start Folk & Bock. Verschillende sing-a-song-writers en (inter)nationale live-acts maken hun opwachting in de goed verwarmde tent. Folk en rockabilly, bokbieren en goeie wijnen, gezellig met z’n allen op de picknickbank of dansend door de tent. En met een winterkermis voor de kleintjes is er voor elk wat wils.

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

MTB-Boktocht: €5,00
Teamticket pubquiz: €25,00
Entreeticket Oktoberfest XL: €20,00

Locatie

Feesttent XL

Adres
Manitobaplein 1, Vriezenveen
Website
www.mdzk.nl

Tip je vrienden

facebook twitter