navigatie overslaan

Kidslab - Textielsticker ontwerpen in Inkscape (9 - 12 jaar)

Normale stickers kennen jullie allemaal, die plak je op papier. Maar wist je dat er ook speciale stickers zijn voor op stof? Dit noemen we textielstickers. Met behulp van een strijkbout kan je deze op je kleding of tas plakken. Vandaag gaan jullie zelf een textielsticker ontwerpen met behulp van het gratis programma Inkscape. Maak bijvoorbeeld een bloem voor op je tas of een voetbal voor op je T-shirt.

+ 1 foto's

Dit is een KidsLab ontwerp workshop Hiervoor maken we gebruik van gratis software die je op je eigen computer download. Voor deze workshop is het belangrijk dat je een tweede laptop/computer hebt of een tablet. Je kan dan op de eerste computer/tablet de workshop volgen en op de tweede aan de slag met het softwareprogramma. Je leert hoe het softwareprogramma werkt en hoe je iets ontwerpt. Na afloop heb je nog niet gelijk je eindresultaat. Als je dit door ons wilt laten maken in ons MaakMeeLab dan vragen we daar een kleine vergoeding voor (materiaal- en verzendkosten).

Kijk voor meer informatie op: https://www.bibliotheektwenterand.nl/agenda/281-kidslab-textielsticker-ontwerpen-in-inkscape

Wanneer

-