Centennium 2019

Wie herinnert zich niet het succesvolle Maestroconcert van vorig jaar, Centennium 2012 midden op de Brink of Centennium in 2014 bij de Groene Jager? Dit smaakt naar meer… Muziekvereniging Juliana wil daarom deze zomer wederom groots uitpakken middenin het centrum van ons mooie Brinkdorp Den Ham.

Samen met the band of the century, Hammer cabaret en Muziekvereniging Juliana wordt er een groots zomeravond spektakel georganiseerd. De laatste weken breken aan en er wordt druk gerepeteerd door de muzikanten van Juliana, the band of the century, de meiden van de majorettes en Hammer cabaret met Wim Welink en Gert Hofman. Nummers van Elvis, Frank Boeijen, Trijntje Oosterhuis, Normaal en Golden Earring en vele andere bekende hits klinken deze zomeravond op de Brink.

Special Guest En over spektakel gesproken: de special guest zal op spectaculaire wijze op de Brink arriveren, maar eigenlijk zeggen we nu al teveel. Kom 6 juli naar de Brink om niks te missen van de special guest of om gewoon lekker te genieten van goede muziek!

Kaartverkoop gaat hard! Enkele mensen bellen zelfs naar verkooppunten met de vraag om tickets achteruit te leggen voor dit muziekspektakel op de Brink. Zo werd er naar Bakkerij Kuiper gebeld om kaarten achteruit te leggen. Tickets zijn voor €12,50 verkrijgbaar bij bakkerij Kaptein, bakkerij Kuiper, Herberg de Swaen en Café de Brink.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Locatie

"De Brink" in Den Ham

Adres
de Brink Den Ham, 7683 BB Den Ham
E-mail
Website
www.puurtwenterand.nl

Tip je vrienden

facebook twitter