navigatie overslaan
Altijd Kerstmis met Harald Veenstra

Harald Veenstra

Op 7 december komt oud-Vroomshoper Harald Veenstra inmiddels voor de zesde keer naar theater Het Punt. Opnieuw met een prachtig themaprogramma: ‘Altijd Kerstmis!’

Een voorstelling voor met name de senioren om helemaal in de stemming van de kerstperiode te komen. Een compleet liedjesprogramma over alles wat met deze tijd te maken heeft.

+ 1 foto's

De lichtjes, de boom, de pakjes, de goede voornemens en de kaarten en als het sneeuwt is het natuurlijk helemáál mooi. Maar is het tegenwoordig alleen het feest van de kerstman of gaat het nog over de geboorte van het kind? Wat betekent het nog in deze tijd?

Oudhollandse kerstliedjes, engelse christmas carols maar ook bekende amerikaanse kerstliedjes worden afgewisseld met andere toepasselijke nummers van veel bekende artiesten over vrede, liefde en geluk.

Over goede voornemens en dat we engelen kunnen zijn voor elkaar. Teksten van o.a. Toon Hermans, Annie Schmidt, André van Duin en Dorus.

In het kerstspel in de voormalige Kennedyschool (toen nog aan de Kennedystraat) wilde iedereen natuurlijk de hoofdrol. Het liefst was elke jongen Jozef (want dan mocht hij naast het mooiste meisje lopen van de klas die Maria mocht spelen.)

De kleine Harald had dat ook graag gewild maar helaas…

Hij kreeg de glorieuze rol toegewezen van De Ezel. Het waren slechts 4 regels tekst, hij moest het veel te hoog zingen maar het was achteraf gezien toch wel een mooi bescheiden begin van een leven in de muziek.

Wees welkom bij een sfeervol liedjesprogramma, omlijst met beelden op het grote scherm om samen de laatste weken van het jaar uit te luiden!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00