navigatie overslaan
The Naked Truth

Golden Earring Tribute

Onder de naam The Naked Truth - naar de gelijknamige unplugged Earring albums - spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan tegenwoordig de grootste hits van de Earring live in Nederlandse theaters.

+ 1 foto's

In 2019 startten zij dit akoestische experiment. De band is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig unplugged eerbetoon aan de grootste rockband van Nederland ooit.

Na de succesvolle optredens in 2019, heeft The Naked Truth een prachtige theatershow ontwikkeld. Met professioneel licht, geluid en een setlist met Earring klassiekers is het nu tijd om de theaters serieus te veroveren. De try outs zijn zeer succesvol geweest, het publiek was zeer enthousiast. De show is onder regie van Reinier Bruijne (VPRO 3voor12) professioneel geregistreerd Helaas gooide de pandemie roet in het eten. Het voorjaar van 2020 had de kick-off moeten zijn van een mooie tour langs diverse festivals en theaters. Begin 2021 hebben de heren de draad weer opgepakt om voorbereidingen te treffen voor nieuwe optredens. Tot groot verdriet heeft de Golden Earring zelf in februari 2021 aangekondigd per direct te stoppen vanwege de ziekte van gitarist George Kooymans. The Naked Truth wil met hun shows een eerbetoon brengen aan het erfgoed van de beste rockband van Nederland. De muziek van een band met een historie van meer dan 60 jaar verdient het om live voort te klinken. Band: Roland Brons Guitar, vocals Robbert-Paul Verkade Lead guitar, backing vocals Robert-Jan Kimmijser Drums, backing vocals Johan Maring Bas

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,00