navigatie overslaan

Bijlstra Haarstyling & More

Het merk: Bijlstra Haarstyling & More staat voor een sociaal betrokken kapsalon waar men flexibel, professioneel en modern werkt, al meer dan 25 jaar, waar de juiste kwaliteit en prijs verhouding wordt aangeboden.

De grote allround kapsalon is voor alle doelgroepen en behandelingen, en geeft veel privacy. Men is dynamisch en innovatief. In deze kapsalon werken 1 kapper en 5 kapsters. De kapsalon is voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes dus voor jong en oud. U kunt er knippen, kleuren, permanenten, föhnen, opsteken en ga zo maar door. Ook bieden ze speciale hoofdhuidanalyses en behandelingen, Els heeft een gecertificeerde opleiding voor dermatologie in het kappersvak. Indien nodig verwijzen zij u door naar de dermatoloog.

Naast de kapsalon, zijn zij ook een pasfotospecialist en kunnen u voorzien van een foto die aan alle eisen van deze tijd moeten voldoen, ook een zonnestudio, afgiftepunt stomerij en verstelwerk, visagie en grimeren valt onder hun werkzaamheden.

Onder de naam van ‘Kapperstrainingscentrum’ verhuren zij hun ruimten en geven cursus voor alle kapsalons in de regio. In hun kapsalon knippen zij niet alleen korter maar ook beter. Hun team volgt regelmatig trainingen om de laatste trends eigen te maken. De Nederlandse Haarlijn en internationale mode heeft hun voorkeur.

Door hun lidmaatschap aan de Hammermiddenstandsvereniging, houden ze rond speciale dagen acties die u veel voordeel kunnen opleveren.

Bijlstra Haarstyling is een kapsalon die het vak naar behoren uitvoert en is daarom ook vanaf 1993 lid van de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie.

Zij zijn aangesloten bij: Twenterand Toerist Info; Met het spaarsysteem PIGGY kunt u sparen voor gratis behandelingen of producten.

• Elke middag na 15.00 uur knippen zonder afspraak. • De knipavond is tot 20.00 uur op vrijdag, vanaf 15.00 uur doorlopend open.

Contactgegevens

Bijlstra Haarstyling & More

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk