Galerie Jennie Dekker-Post

Op de hoek van de Hoofdweg en de Twistveenweg in Westerhaar, vindt u deze Groninger boerderij, daterend uit 1911.

Ook heeft deze boerderij (die op het platteland is gelegen) een gezellig Rustpunt waar Twentse vriendelijkheid voorop staat.

Bij de boerderij vindt u een prachtige rotstuin en in de boerderij vindt u een boerderijwinkel,een authentieke bedstede en tevens is de deel van de boerderij omgebouwd tot galerie.

Jenny Dekker-Post is opgegroeid in de Weitemanslanden bij Vriezenveen. Als kind vond ze tekenen al heel mooi en won ze menige kleurwedstrijd.

Vanaf 1992 schildert ze vooral realistisch werk in aquarel en acrylverf. De ideeën voor haar werk haalt ze puur uit de natuur. Zo varieert haar werk van groente, fruit en bloemen tot landschappen, vogels, wild en andere diersoorten.

Over haar eigen werk vertelt ze: "Ik woon op een boerderij en daar is inspiratie genoeg".

Tevens wordt de galerie ook gebruikt als expositieruimte voor andere kunstenaars, verschillende workshops, huisconcerten en worden er avonden georganiseerd met verhalenvertellers.

Galerie geopend: woe, do, vrijdag van 14:00-18:00, za 10:00-18:00. Verder op afspraak. Tel: 0546-659118.Fam. Dekker, Twistveenweg 13, Westerhaar

Boerderij Winkel In de boerderij winkel worden diverse verse onbespoten seizoensgroenten en het bijzondere en smakelijke aardappel ras "Parel" verkocht. De winkel beschikt over een breed assortiment biologische producten. Er wordt nog altijd op biologische wijze eigen groente en aardappelen verbouwd. Op ambachtelijke wijze wordt via grootmoeders recept courgette zoet/zuur bereid. Van de verschillende soorten onbespoten fruit worden eigen jam en sauzen bereid. Tevens vindt u er geschenkmandjes voor allerlei gelegenheden en in verschillende prijscategorieën.

De boerderijwinkel is elke dag geopend van 8-17 uur, op zaterdag tot 13 uur en op zondag gesloten.

De tuin, winkel en galerie zijn rolstoeltoegankelijk, de toegang is gratis.

Boerderijwinkel Dekker

In de boerderij winkel worden diverse verse onbespoten seizoensgroenten en het bijzondere en smakelijke aardappel ras Parel verkocht. De winkel beschikt over een breed assortiment biologische producten. Er wordt nog altijd op biologische wijze eigen groente en aardappelen verbouwd. Op ambachtelijke wijze wordt via grootmoeders recept courgette zoet/zuur bereid. Van de verschillende soorten onbespoten fruit worden eigen jam en sauzen bereid. Tevens vindt u er geschenkmandjes voor allerlei gelegenheden en in verschillende prijscategorieën. De boerderijwinkel is elke dag geopend van 8 - 17 uur, zaterdag tot 13 uur en zondags gesloten.
Of bekijk de website www.boerderijdekker.nl

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:00
dinsdag 08:00 - 17:00
woensdag 08:00 - 17:00
donderdag 08:00 - 17:00
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 08:00 - 13:00
zondag gesloten

contactinformatie

 

Twistveenweg 13
7681PB Westerhaar-Vriezenveensewijk

0546-659118

Tip je vrienden

facebook twitter