Paardenmelkerij Sand Harbrinkhoek

In de landelijke omgeving van het Twentse plaatsje Harbrinkhoek verzorgt de Familie Sand al vele jaren met liefde en toewijding hun Haflingers. Dit paardenras, dat van oorsprong stamt uit de Tiroler Alpen, staat bekend om zijn sterke gestel, weerstand en karakter.

Paardenmelk Paardenmelk heeft een gunstige invloed in en op het menselijk lichaam, omdat haar samenstelling verrassend veel (80%) lijkt op dat van (humane) moedermelk. Deze unieke samenstelling dankt de paardenmelk aan het feit, dat het wordt geproduceerd met behulp van 1 maag, dit in tegenstelling tot dat van een koe, schaap of geit met 4 magen (herkauwers).

Producten Hoewel het geen geneesmiddel is, heeft paardenmelk een positieve invloed op de algemene vitaliteit en op het functioneren van tal van organen. Paardenmelk is evenals diepgevroren paardenmelk ook verkrijgbaar in poeder-/tablet vorm. tevens worden er vele cosmetische producten van gemaakt zoals de huid verbeterende en verzorgende Stutenmilch crème, (voor dag en nacht)zeep, shampoo, lotion etc.

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Denk dan eens aan een volledig verzorgde excursie bij de familie Sand.

Voor meer informatie of boekingen staan ze u graag te woord of neem een kijkje op de website www.paardenmelkerij.nl.

Koffiecorner aanwezig (in dit rustpunt kan men ook een video presentatie over de melkerij bekijken.

Excursie: op afspraak en in groepsverband. Keuze uit verschillende arrangementen al vanaf €7,50 p.p. incl. koffie en rondleiding.

openingstijden:

ma t/m za van 9.00-18.00 uur.

Paardenmelk producten zijn ook verkrijgbaar bij Twenterand Tourist Info in Den Ham, Grotestraat 4.

Contactgegevens

Paardenmelkerij Sand Harbrinkhoek

voorzieningen

  • Natuur