Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Brouwerij is een familie-brouwerij gelegen aan de schitterende Mageler Es in het Twentse Den Ham.

Berghoeve Brouwerij wordt gerund door Jurgen en Geralda. Door van meet af aan te kiezen voor strakke principes en zelf het tempo te bepalen is een onafhankelijke en succesvolle brouwerij ontstaan. Onze definitie van succes is namelijk niet alleen afhankelijk van volumes. Wat wij wel belangrijk vinden? Wij willen onder andere tot de top van Nederland horen qua klantwaardering. En dat lukt ons aardig (bron: Untappd)!

Brouwen is voor ons een passie waarmee we kleur kunnen geven aan de dingen die wij belangrijk vinden: kwaliteit, diversiteit en plezier. Door strakke keuzes te maken zijn we in staat gebleken om onze creativiteit maximaal te benutten en zo vele klanten te boeien. Wij zijn de brouwerij niet begonnen om ons te beperken tot een paar soorten bier en ‘big business’. Wij halen veel plezier uit het brouwen van bijzondere en uitgesproken bieren. En dat vindt u dan uiteraard ook terug in ons aanbod. Zo hebben wij al meer dan 80 soorten bier uitgebracht!

Wi’j neugt oe om ons bier te proeven en zodoende mee te leven. Wilt u meer weten? Dan ontvangen we u graag voor een ‘ExbierianceTM’ in ons authentieke, sfeervolle proeflokaal op ‘De Oale Delle’ van de Berghoeve.

Zakelijk? Wij kunnen bijzonder interessante arrangementen aanbieden. Niet alleen met betrekking tot de brouwerij, maar ook als het gaat over continu verbeteren, veranderingstechnieken, training of inspiratie. Wij zetten onze ervaring met u om in een uniek event waar nog lang over gesproken wordt. Informeer gerust!

Contactgegevens

Berghoeve Brouwerij

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Assistentiehonden toegestaan
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Rolstoeltoegankelijk