Bakkerij Kaptein

Elke dag maken wij verse broden en bollen. In een speciale diepvries verkopen we zelfs verschillende afbakbroodjes en –croissantjes. Ideaal om thuis zelf af te bakken en lekker te smullen!

Daarnaast maken wij ook dagelijks verse taarten, vlaaien en gebakjes voor in de winkel en voor bestellingen. De wensen van de klanten staan bij ons centraal. Zo kunt u o.a. kiezen welke vulling u tussen de slagroomtaarten wilt.

In onze winkel verkopen wij ook verschillende koeken, cakes en andere zoete en hartige lekkernijen. Verder hebben we nog een breed aanbod aan boodschappen. Denk hierbij aan pasta, rijst, broodbeleg, houdbare zuivel, geconserveerde groente, wijn, bier, frisdrank, koffie, thee, soep, chips, toiletpapier, keukenpapier en schoonmaakmiddelen.

Naast onze verkoop in de winkel bezorgen wij ook brood, gebak en boodschappen aan huis. Tevens verzorgen wij ook lunchgerechten en ontbijtjes.

Theetuin

Al jaren hebben wij naast de bakkerij een gezellig en zonnig tuinterras. Hier kunt u genieten van een goede kop koffie, thee, heerlijke gebakjes en diverse broodjes. Wij bereiden alles met veel zorg en passie.

De theetuin ligt aan de rand van het centrum van Den Ham (Overijssel). Er lopen diverse fietsroutes langs. Ideaal om even tot rust te komen of heerlijk te genieten. Er zijn ruim zitmogelijkheden voor zowel grote als kleine groepen.

Ons theetuin beschikt over eigen parkeergelegenheid. Hier kunt u gratis parkeren.

Contactgegevens

Bakkerij Kaptein

voorzieningen

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Terras