Aan 't Zandeinde Kijk Doe en Zorgboerderij

Bij een bezoek aan Kijk Doe en Zorgboerderij Aan ‘t Zandeinde in Lemele staat de beleving centraal,van jong tot oud!

Biologische biggen knuffelen, “life” varkens kijken, iets leren over varkens, een knutselactiviteit voor de kids, een rit op de ponykar over het bospad, verhalen ophalen over het boerenleven van vroeger voor ouderen ...

Aan ‘t Zandeinde heeft naast een ontvangstruimte ook nog 2 grote activiteitenruimtes. En natuurlijk is er rondom de boerderij ook van alles te beleven. Er is een terras, enkele speelattributen en een bos.

Een aanrader is het houden van je kinderfeestje op de boerderij, geschikt voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar (basisschool) Kinderen komen alles te weten over de biggetjes. Hoe worden ze geboren? Hebben biggetjes een naam? Ze mogen onder begeleiding ook in de varkensschuur. Daar kunnen ze zien hoe de biggetjes drinken bij hun moeder en zien hoe varkens wonen en leven en wat de boerin allemaal moet doen.

Na het biggetjes knuffelen en de rondleiding wordt er iets leuks geknutseld. Of in plaats daarvan andere activiteiten, zoals een kijkje nemen bij de kippen, de pony verzorgen en/of deze voor de ponykar te spannen of lekker even buiten spelen.

Rolstoeltoegankelijk.

openingstijden

Alleen op afspraak! Het hele jaar op zondag, maandag en feestdagen gesloten.

Of bekijk de website zandeinde.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:00
woensdag 10:00 - 16:00
donderdag 10:00 - 16:00
vrijdag 10:00 - 16:00
zaterdag 10:00 - 16:00
zondag gesloten

Openingstijden gelden echter alleen op afspraak


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter