navigatie overslaan

Balance Beautycenter

Gezichtsbehandelingen , slenderbanken, sauna, zonnebank, enz. Ook heerlijke beauty-verwendag in privésfeer

Zoekt u een aangename manier om tot uzelf te komen of wilt u eens lekker onthaasten en even weg van de alledaagse beslommeringen? Balance Beautycenter in Vriezenveen is de aangewezen plek om lichaam en geest weer helemaal in balans te laten komen.

In het prachtige pand met sfeervol ingerichte behandelkamers, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van o.a. massages, peelings, pakkingen en gelaatsbehandelingen.

‘We hebben verschillende arrangementen in ons aanbod maar er kunnen ook naar eigen wens en keuze beautydagen samengesteld worden’, vertelt eigenaresse Carola Löwik. In de loungeruimte kan er onbeperkt genoten worden van gezonde sappen, warme dranken, vers fruit en andere versnaperingen. De lunch zorgt voor een culinaire verrassing.

Het kleinschalig karakter, de vertrouwde sfeer en de privacy van de gasten maakt dit beautycentrum uniek in haar soort. ‘Omdat we per dag groepen tot maximaal 8 personen aannemen, zijn onze dag-gasten vaak alleen omringt met mensen die ze goed kennen.’merkt Carola Löwik op, ‘door deze intieme, vertrouwde besloten sfeer voelen onze gasten zich meteen thuis en op hun gemak.’

Openbaar vervoer: Treinstation in onmiddellijke nabijheid.

openingstijden

Dagelijks vanaf 09:00 tot 18:00 Op zondag gesloten. Maandag-, dinsdag- en woensdag avond op afspraak geopend. Alle behandelingen op afspraak.

Contactgegevens

Balance Beautycenter