Huiskamerrestaurant De Zeven Zaligheden

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In het buitengebied van Den Ham vindt u huiskamerrestaurant "De Zeven Zaligheden"Een heerlijke plek om een avond culinair te genieten in een ontspannen sfeer met veel persoonlijke aandacht.

Geen zin om te koken, maar toch zin in iets lekkers en gezonds? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Huiskamerrestaurant de Zeven Zaligheden is namelijk een heerlijke plek om de hele avond culinair te genieten. De sfeer is ontspannen en er is veel persoonlijke aandacht.

In het buitengebied van Den Ham kookt chef Ron met liefde overheerlijke culinaire gerechten voor je. Geniet, laat gastvrouw Martina een goede wijn voor je inschenken en geef je over aan de verrassende smaken in dit knusse restaurant.

Ons huiskamer-restaurant is dagelijks geopend van 17.00 – 21.00 uur, waar u voor slechts € 16,95 van een voor- en hoofdgerecht kunt genieten.

Dagelijks een verrassing, altijd vers gemaakt met zoveel mogelijk verse seizoensgebonden producten uit eigen tuin of uit de streek! Mocht er nog een gaatje over zijn voor een dessert dan kunt u dit bestellen voor € 4,95 per persoon. De drankjes worden apart berekend.

Of bekijk de website www.dezevenzaligheden.nl

contactinformatie

voorzieningen

  • Actief
  • Creatief
Ligging
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter