navigatie overslaan
Doe tips

20-jarig Randrock start kaartverkoop op kerstmiddag

  • Geschreven door Corine
  • 2 minuten leestijd
  • 802 x bekeken

Op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023, vindt de 20e editie van Randrock Vriezenveen plaats. En dat is iets waar de organisatie trots op is! In 2002 begon een groepje vrijwilligers met de voorbereidingen van het festival dat inmiddels niet meer is weg te denken uit Vriezenveen.

Randrock heeft prachtige edities gekend, op verschillende locaties en met ontzettend veel verschillende artiesten en bands. Denk aan Van Dik Hout, de Heideroosjes, Don Diablo, Danny Vera, The Animals en Maan.

Grootse editie in 2023

De jaren voor corona werd Randrock groter en groter. Zo kwam er een hele area voor de kids die Randrock Junior werd genoemd. In 2017 werd Randrock uitgebreid met een gezellige reggaeweide. Ook het Dancepodium en de vele foodtrucks zijn niet meer weg te denken. In 2023 is dit allemaal weer terug: Randrock, Randrock Junior de Randrock Food & Reggae Lounge en Randrock Dance. Voor de sponsoren is er ook weer een Backstage Club op een bijzonder nieuwe locatie, waar het netwerken nog nooit zo leuk is geweest.

Voor iedereen

Al 20 jaar is Randrock een laagdrempelig festival dat voor iedereen te bezoeken is en waar voor ieders wat wils is. Dat blijft vanzelfsprekend zo. Om het festival kwalitatief goed, veilig, maar ook verantwoordelijk te kunnen organiseren, is de organisatie genoodzaakt om te werken met kaartverkoop. Randrock gaat al 20 jaar met de tijd, helaas hiermee nu dus ook.

Randrock Vriezenveen
Randrock Vriezenveen

Early bird sale start op kerstmiddag

De Early Bird tickets gaan vlak voor kerst -op kerstmiddag, zaterdag 24 december a.s.- in de verkoop voor een tientje. Later zijn tickets voor €12,50 te koop. Kinderen (tot 140 cm) mogen zoals altijd helemaal gratis naar binnen! Tickets via www.randrock.nl. Binnenkort meer! Houd de website en social media-accounts in de gaten.

Verantwoording

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Geschreven door Corine

Marketingmedewerker Gastvrij Twenterand