De Hammer Apotheek

De apotheek is jouw deskundige partner in gezondheid. Wij begrijpen op welke momenten we er voor je moeten zijn. Wij leveren hiervoor de beste zorg met persoonlijke aandacht en service. Naast medicijnen kun je bij ons terecht voor advies en veel zelfzorgproducten.

Spoedrecepten
Buiten de openingstijden en op feestdagen kunt u terecht bij de Dienstapotheek in Almelo, deze is te vinden naast de Spoedpost in het ZGT in Almelo. Tel: 088 - 70 84 343

Inloopspreekuur
Uw apotheek heeft een inloopspreekuur. Tijdens dit inloopspreekuur kunt u terecht voor uiteenlopende vragen over uw medicijnen en hulpmiddelen. Het gesprek zal plaatsvinden in de spreekkamer samen met de apotheker. Heeft u vragen over de werking van uw medicijnen, vragen over bijwerkingen, of bijvoorbeeld hoe de medicatie te gebruiken, aarzel dan niet en maak dan gebruik van dit inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is elke vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Meer informatie
Snel, veilig en gemakkelijk 24 uur per dag uw medicijnen afhalen? Niet meer in de rij staan? De Hammer Alphega Apotheek biedt u deze gratis service. U haalt uw medicijnen 24 uur per dag uit een kluisje. Meldt u hiervoor aan in de apotheek.

Contactgegevens

De Hammer Apotheek