Heerlijke feestdagen thuis

  • Geschreven door Lisette
  • 2 minuten leestijd
  • 1048 x bekeken

De feestdagen zullen dit jaar thuis gevierd moeten worden met je eigen gezin. Dat betekent dat kerst dit jaar anders is, maar je hoeft deze kerst niet niets te doen!

In de dagen voor kerst worden er verschillende activiteiten georganiseerd in Twenterand. Op 19 december kun je meedoen aan de pubquiz van café de Brink in Den Ham. Deze quiz doe je met een team van maximaal vier personen en dan krijg je ook nog eens vier heerlijke speciaalbiertjes en een hapjesschaal. Als dat niet gezellig wordt, dan weten wij het ook niet meer. Er is ook een online bingo van Ondernemend Vroomshoop, maar deze is helaas al volgeboekt. Waar je nog wel aan kan meedoen is de kinderbingo die zij organiseren op 21 december. Deze bingo is voor kinderen van 5 – 12 jaar en er zijn leuke prijzen te winnen. Op kerstmiddag (24 december) heeft Randrock een Kerstmiddag Kwis. Aan deze quiz kun je meedoen vanuit je eigen versierde woonkamer en er zijn toffe prijzen te winnen.

Met de kerstdagen kan dit jaar niet in een mooi restaurant gegeten worden, maar je kunt wel een heerlijke maaltijd afhalen. Zo hoef je niet zelf te zwoegen in de keuken maar kun je wel je gezin een prachtige kerstmaaltijd voorzetten. Café restaurant Harwig en Restaurant de Beuk in Den Ham hebben heerlijke kerstbuffetten, de Gulle Buurman in Vroomshoop heeft de gulle decembertafel en restaurant Koebrugge in Vriezenveen heeft een december vier gangen menu. Voor het toetje kun je naar Swaen aan de Brink in Den Ham, zij maken heerlijke ijstaarten. Dat wordt smullen deze kerst.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Geschreven door Lisette