navigatie overslaan
Doe-tips

Lucky Basket: Een goed alternatief op lunchen, borrelen of dineren.

  • 1 minuten leestijd
  • 3537 x bekeken

Wat maakt jou gelukkig? Lucky Basket is meer dan alleen een Twentse picknickmand, het is een concept dat mensen in staat stelt het beste uit zichzelf en anderen te halen. Een investering in hechte familiebanden en vriendenrelaties. Met Lucky Basket zetten we de wereld in beweging en all you need are friends, family and a Lucky Basket.

Lucky Basket laat familie, vrienden, buren, collega’s, zakelijke relaties of first dates genieten van lekkerste en ingrediënten uit de streek en op de meest bijzondere en betekenisvolle plekjes van Twente.

Verschillende picknickmanden zijn ontwikkeld voor jong en oud. Naast de Basket zijn er ook ‘knapzakken’ samengesteld voor wandelaars en kinderen om lekker van te genieten onderweg tijdens een fietstocht of fijne wandeling. Ook kan de picknick worden genuttigd in de tuin of in het Zandstuvebos in Den Ham tijdens de ‘all-in picknick’. Niet alleen de basket, ook alle drankjes zijn dan inclusief.

De picknickmanden en knapzakken zijn samengesteld uit lekkere verse streekproducten. Gemaakt door boeren op kleinschalige agrarische bedrijven die eerlijke en biologische producten maken. Bekijk de website voor meer informatie en bestel gelijk je favoriete picknickmand of knapzak!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?