Twenterand fietsvierdaagse 2018

Inschrijven voor de Twenterand fiets 4 daagse 2018

Welkom bij de Twenterand Fietsvierdaagse

Van 29 mei t/m 1 juni 2018

Van 29 mei t/m 1 juni 2018

Vier dagen fietsen in dit prachtig stukje Nederland. Op de grens van Twente, Salland en het Vechtdal maakt u kennis met de rust en ruimte van dit unieke ”drielandenpunt”.

Derde editie van deze fietsvierdaagse vol “beleving” waarbij elke dag gestart wordt vanuit een andere kern binnen de gemeente Twenterand, zodat u van de charme van de verschillende dorpen en streken kunt genieten. Wat te denken van het schitterende natuurgebied “Eerder Achterbroek”, het Passantenhaventje in Vroomshoop, de vele musea in Vriezenveen of het bijzondere veengebied “de Engbertsdijksvenen”.

Onderweg is voldoende gelegenheid om een kopje koffie met iets lekkers te nuttigen, een museum of een andere leuke bezienswaardigheid te bezoeken of gewoon even te genieten van een bijzonder uitzicht.

Ervaar Twenterand als ideale uitvalsbasis door middel van deze geheel bewegwijzerde fietstochten van ca. 60 of 40 km.

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden om te overnachten, speciaal voor de fietsvierdaagse hebben een aantal accommodaties Fietsvierdaagse arrangementen gemaakt. Wilt u weten welke accommodaties meedoen, kijk dan bij Arrangementen en/of Overnachten.

Direct inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier!