navigatie overslaan

Het Wapen van Vriezenveen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Het café werd in 1905 gebouwd. In die tijd was het een "bondscafé", die had je door heel Nederland. Daaraan konden handelsreizigers destijds zien dat het een goed café betrof. Later is de naam veranderd in "Het Wapen van...." In dit geval dus "Het Wapen van Vriezenveen".

Midden in Vriezenveen gelegen aan de rotonde waar het Westeinde en het Oosteinde bij elkaar komen, vind je Het Wapen van Vriezenveen.

Tegenwoordig een gezellig Café Restaurant met een mooi en sfeervol terras, waar je je kunt laten verwennen met lekker eten en drinken, een stevig partijtje kunt biljarten of darten en voor de liefhebbers van goede muziek kunt genieten tot in de late uurtjes.

Gezellig bijkletsen, genieten en een goed en lekker hapje eten doe je bij Het Wapen van Vriezenveen! Het menu bestaat uit verschillende heerlijk vers bereidde gerechten en dat voor een eerlijke prijs. Elke week weer serveren zij hun verrassende en lekkere weekmenu.

Heb je iets te vieren of te bespreken? Zij beschikken ook over een sfeervolle zaal boven het Café Restaurant, voor maximaal 80 personen. Bel gerust of kom gezellig even langs om uw wensen te bespreken en af te stemmen op hun mogelijkheden.

Wilt u zeker zijn van een tafel? Geef even een belletje om een tafel te reserveren. Telefoon:0546-562072 of stuur een mail naar info@hetwapenvanvriezenveen.nl

Contactgegevens

Het Wapen van Vriezenveen