navigatie overslaan

Café Restaurant Zalencentrum "Harwig"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Harwig beschikt over een zeer uitgebreide accommodatie. Behalve een geheel vernieuwd restaurant met een uitgebreide menukaart, beschikt Harwig ook over een cafetaria, zalencentrum, vergaderzaal en een geheel nieuw maritiem café. Kortom: je kunt er terecht voor talloze mogelijkheden en activiteiten!

Restaurant
Al onze voorgerechten zijn in buffetvorm. Van stokbrood kruidenboter, soep van de dag, rauwkost, salade caprese, amuses, carpaccio's, vis enz, enz waar u onbeperkt van kunt genieten.

Heerlijke vis en vleesgerechten worden a 'la minute door één van onze koks 'live' in het restaurant bereid! Als afsluiting koffie met een likeurtje of een dessert van onze 'a la carte.

Café
Supermooie ruimte binnen ons bedrijf, uitermate gezellige kroeg en hier kunt u tevens een heerlijk potje biljarten.

Catering
Van een broodje kaas tot koude en warme buffetten)

Zalencentrum
Wij zijn het adres voor de perfekte verzorging van uw bruiloft, verjaardag, vergadering, diners, buffetten en alle andere festiviteiten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de verzorging van trouwen op lokatie, wij hebben zelf, ons restaurant of zaal als zijnde trouwlokatie maar ook verschillende lokatie zoals tuinen etc. Het is natuurlijk mogelijk om in uw eigen tuin of lokatie elkaar het ja-woord te geven, wij zijn dan het bedrijf die dat voor u kunnen regelen, van pagodetenten tot tafels en stoelen en niet te vergeten het glaasje champagne om te proosten. De, in onze eigen bezit zijnde entourage, stellen wij hiervoor gratis beschikbaar als u bij ons uw feest geeft.

Zakelijk zijn wij uw partner als het gaat om de verzorging van vergaderingen, lezingen, cursussen, seminars en workshops. Het totale pakket audio visuele apparatuur staat dan tegen een geringe huurprijs ter uw beschikking.

Ook verzorgen wij, in samenwerking met uitvaartverenigingen, de koffietafels etc. bij begrafenissen en crematies. Neem hiervoor contact op met de uitvaartvereningen.

Onze zaal biedt ruimte voor maximaal 120 personen.

Contactgegevens

Café Restaurant Zalencentrum "Harwig"

voorzieningen

Keuken

  • Daghap
  • Nederlands
  • Vegetarisch

Ligging

  • In het centrum

Faciliteiten

  • Afhalen
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras

Diëten

  • Vegetarisch