Grand Café en Sportcafé Het Punt

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat horeca en café's eerder moeten sluiten. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld afhalen/bezorgen.

Het Grand Café van Het Punt is een gezellige ontmoetingsplek waar gastvriendelijkheid voorop staat.

Een plek waar u ’s avonds even afspreekt met vrienden om bij te praten of potje komt darten, u heeft er een meeting of u drinkt er een drankje in de pauze of als afsluiter van een voorstelling.
Het Grand Café heeft een sportieve hoek met 2 biljarts, maar u kunt ook heerlijk loungen op de banken of werken aan een van de tafeltjes.

U kunt er altijd terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker fris getapt biertje. Op de menukaart staan een aantal eenvoudige gerechten zoals tosti’s, patat en snacks.

Het Grand Café is open vanaf half 11 ‘s ochtends tot het einde van de laatste activiteit in het pand.

Eten & Drinken

De horeca van Het Punt bestaat uit een eenvoudig Grand Café. Het team van medewerkers, vrijwilligers en cliënten is u graag van dienst. De horeca is van 10.30 tot circa 22.00 uur geopend. U kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker fris getapt biertje, maar tevens kunt u er ook terecht voor eenvoudige maar lekkere gerechten zoals een tosti, patat en snacks.

Of bekijk de website welkombijhetpunt.nl/

Openingstijden

maandag 10:30 - 22:00
dinsdag 10:30 - 22:00
woensdag 10:30 - 22:00
donderdag 10:30 - 22:00
vrijdag 10:30 - 22:00
zaterdag
zondag

Als er activiteiten zijn in Het Punt zijn wij ook op zaterdag en zondag geopend tot zolang de activiteit duurt. Denk hierbij aan wedstrijden van Team Eurosped (eredivisie volleybal), sporttoernooien, theatervoorstellingen en concerten. Kijk voor de meest actuele openingstijden op www.welkombijhetpunt.nl.


contactinformatie

 

Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop

0546-705050

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Lift
  • Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten
  • Oplaadpunt elektrische fiets
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter