Lunchroom Bij Saartje

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee (en voor de liefhebbers ook koffie) gedronken worden in verrassende smaken van over de hele wereld.

Men vraagt vaak waarom voor de lunchroom de naam "Bij Saartje" is gekozen. Er wordt dan uitgelegd dat het vooral het gevoel is dat "Bij Saartje" oproept. Je denkt dan direct aan dat opgeschonken kopje koffie aan de keukentafel, bij de potkachel, gezellig en lekker warm, met een eigengebakken koekje uit de trommel, rood-wit geblokt tafelkleed, boerenbont servies, en maar keuvelen over, ja, over wat eigenlijk.

Kortom, die goeie ouwe tijd met ouderwetse gezelligheid, soms bij het kneuterige af.

Het is precies wat u mag verwachten. Eigen gebakken appeltaart op de kaart, een boeren gehaktbal, een broodje kaas, en een warm bakkie koffie in een ongedwongen sfeer.

Laat u niet in de war brengen door het industrieterrein waarop de lunchroom is gevestigd (nee, u zou het daar niet zo 123 verwachten), parkeer gewoon de auto of de fiets, ga de bedrijfshal binnen, en laat u bij binnenkomst verrassen. Graag tot ziens!

High Tea

Bij Saartje vindt u bij uitstek de gemoedelijke sfeer voor een uitgebreide high-tea. Onder het genot van zoete en hartige lekkernijen kan onbeperkt thee (en voor de liefhebbers ook koffie) gedronken worden in verrassende smaken van over de hele wereld.

Zo lekker gemoedelijk “aan de keukentafel” leent de high-tea zich uitstekend voor familie, vrienden of collega’s om bij te kletsen, om gezellig met elkaar een spelletje te doen (wanneer heeft u voor het laatst gescrabbled?) of muziek te luisteren of te spelen. Onze vleugel is op toon en voor de liefhebber bespeelbaar.

Graag minimaal 1 dag van tevoren reserveren zodat er tijd is voor de culinaire voorbereidingen.

Nee, Bij Saartje zit niet in het centrum, dus als u het industrieterrein oprijdt en denkt “zit ik wel goed”, ja, dan zit u goed. Ruime parkeergelegenheid aanwezig.

openingstijden

dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00-19.00 uur. Op Vrijdag geopend van 10.00-22.00 uur

Of bekijk de website www.lunchroombijsaartje.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 19:00
woensdag 10:00 - 19:00
donderdag 10:00 - 19:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 19:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter