Bierbrouwerij "De Pauw"

Gevestigd op het erf van Boerderij De Meulenhorst. Specialiteit:het ambachtelijk brouwen van speciaal bieren, voornamelijk gebaseerd op Belgisch receptuur.

Voor het leukste uitje gaat de speciaalbierliefhebber naar BierBrouwerij “De Pauw”

Rondleiding en proeverij

Brouwerij van vijf speciaalbieren, volgens Belgisch receptuur: De bieren worden ambachtelijk gebrouwen, zonder gebruik van ingewikkelde meet- en regeltechniek. Dat het heel goed mogelijk is, laten ze graag zien en proeven!

Sinds voorjaar 2011 is BierBrouwerij “De Pauw” terug binnen de gemeentegrenzen van Ommen, en wel op het schitterend gelegen erf van de eeuwenoude Boerderij "De Meulenhorst", in natuurgebied het Eerder Achterbroek tussen Den Ham en Ommen. Het biologisch melkveebedrijf is opengesteld voor publiek en er wordt heerlijk boerderij-ijs gemaakt. Kortom: vermaak voor iedereen.

Voor slechts € 10,- p.p. ontvangt u een rondleiding in de brouwerij, kunt u 5 glaasjes (150 cc) speciaalbier proeven en wordt er tekst en uitleg over de bieren gegeven. Tot slot krijgt u nog een 33 cl. Pauwbier naar keuze gepresenteerd. Dit geldt voor groepen van 10 tot 20 personen. Wel eerst aanmelden (verplicht)! Aan de BOB wordt gedacht.

Verdere Informatie bij: Heico en Harry Blekkenhorst
BierBrouwerij De Pauw tel. 06-11600165 of 0546-671363

openingstijden

Voor kleine groepen, dagelijks om 14.00 uur. Wel eerst even telefonisch of per email opgeven, i.v.m. groepsgrootte! Eventueel is uitwijk naar 16.00 uur of 20.00 uur mogelijk.

Of bekijk de website www.pauwbier.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter