navigatie overslaan
Theater

Stand-up Comedy

Deze avond wil je niet missen: Een hele avond lachen, gieren, brullen van het lachen! Vier stand-up comedians voeren hun beste grappen op. En als extra bonus schuift ook dé bekende Tukker Thijs Kemperink aan om het feest compleet te maken! Stand-Up Comedy!

+ 1 foto's

Odette van der Molen Odette van der Molen studeerde in 1992 succesvol af aan de Toneelacademie Maastricht. Een solide basis waarop zij vervolgens werkzaam is geweest als actrice, presentatrice, creator en comedian. Odette maakte (en maakt nog steeds) Comedy op maat, in opdracht voor o.a. bedrijfsevenementen en andere bijzondere gelegenheden.

Jasper Nieuwenhuis Jasper Nieuwenhuis was 12 jaar werkzaam als docent toen hij bedacht dat hij zijn grappen niet meer alleen voor zijn leerlingen wilde houden. Hij besloot het podium op te klimmen en op deze wijze een lang uitgestelde droom en ambitie te gaan volgen in de vorm van stand-up comedy. Inmiddels speelt hij door het hele land met collega comedians, organiseert hij zelf comedyshows en is hij ook nog actief als acteur en presentator.

Henk van Huisstede Zwollenaar Henk van Huisstede (1959) is een stand up-comedian, die het drie jaar geleden op z’n (nieuwe) heupen kreeg. Bij het Comedyhuis in Utrecht volgde hij in 2016 zowel de zomer- als de herfstcursus. Daarna dacht hij: de dood of de gladiolen.

Eric Goossens Eric Goossens (24) is een komiek van de nieuwe generatie. Hij is absurd, hard, snel en energiek. In 2015 afgestudeerd aan de artiestenopleiding in Tilburg met als specialiteit theater. Hij vertelt op een absurdistische autobiografische manier met een hoge snelheid waarbij typetjes, rare gedachtekronkels en observaties de revue passeren. Hij ontwijkt ook de donkere kant van de wereld niet maar wel met het idee dat het altijd goed zal komen.

Thijs Kemperink Thijs Kemperink is geboren op 28 november 1982 en vanaf dat moment woonachtig in het mooie, kleine Albergen. Sinds zijn 25e levensjaar houd hij zich bezig met stand-up comedy en al snel richtte hij zich op het maken van een soloprogramma. “Achteraf Bekeken” werd zijn eerste programma. Daarop volgden “Gas D’r Op!”, “Zleur” en “Bonje!” Op dit moment toert Thijs door het land met zijn vijfde programma “Eerlijk Duurt Het Kortst”.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50