Online Bingo en Rad van Fortuin

Omdat voetbal op dit moment niet mogelijk is, maar DOS '37 de leden en supporters toch graag betrokken wil houden bij de vereniging, organiseert de Vriezenveense zaterdageersteklasser op vrijdagavond 5 maart een grote online bingo

Dit is geen gewone bingo, maar een avond vol entertainment. De bingo bestaat uit twee onderdelen: een traditionele bingo en het Rad van Fortuin. Er wordt om 18.30 gestart met twee bingorondes en een Rad van Fortuin-ronde voor de jeugd tot en met twaalf jaar. vanaf 20.00 is de grote online DOS bingo met vier bingorondes en vier rondes Rad van Fortuin voor 13+ Per bingoronde zijn er drie grote prijzen te winnen en na elke bingoronde volgt een Rad van Fortuinronde waarbij telkens twintig prijzen op naam worden verloot.

Aanmelden kan via: bingo@dos37.nl. Meldt je aan met je naamr, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Hiermee machtig je DOS '37 voor het afschrijven van je bestelling. Geef bij aanmelding ook duidelijk aan op welke naam de Rad van Fortuinkaarten moeten komen, aangezien er geen nummer wordt geselecteerd, maar direct de naam van de winnaar.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Deelnameprijs

Tip je vrienden

facebook twitter