Festival

Schilderen met passie en plezier

Het Expositiehuis Den Ham nodigt u van harte uit voor de tentoonstelling “Schilderen met passie en plezier”. Cursisten van Tineke Steenvoorde tonen hun werk op deze zeer gevarieerde expositie.

+ 6 foto's

De cursisten zijn: Tineke Bakhuis, Joke van der Berg, Rita Versteeg, Henk Gerrits, Henny Kiewiet, Wil Klaas, Mieke Lok, Marietje Kops-Hagedoorn, Ineke Jansen, Annie Heersmink, Gerrit Jansen, Anneke Marissen, Nelleke Onderstal, Annemarie Pasterkamp, Hanneke Rolleman, Wil Rolleman, Joke Smit, Jan Voortman, Roel Withaar, Betsy Schrotenboer, Maartje ter Avest, Bert Roerink, Anja Boom en Sieneke Takken.

Zo’n 25 jaar geleden begon het met een klein groepje. Ondertussen is het uitgegroeid tottwee groepen die iedere week enthousiast aan het schilderen slaan. Er wordt op verschillende manieren gewerkt: met aquarel, olieverf, acryl en diverse tekenmaterialen. Af en toe leert Tineke een nieuwe techniek aan. Het is spannend om te zien of het in het werk gebruikt kan worden. Sommige cursisten schilderen al jaren, maar ook beginners draaien al snel mee omdat ieder van elkaar leert en niet alleen van “de juf”. Voor zo’n hechte groep is gezelligheid belangrijk, maar ook de stilte als iedereen bezig is. Vandaar de titel “Schilderen met passie en plezier”. Er is een verscheidenheid aan stijlen en kwaliteit, maar een werk van een beginner kan je net zo raken als dat van een gevorderde. Kom maar eens kijken!

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

19 nov - 23 dec 2020
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur