Fietspuzzeltocht - Het Goede Leven

Op zaterdag 19 september is er een fietspuzzeltocht met meerdere start- en eindpunten bij de Grote Kerk, de Westerkerk, de Pollenkerk en bij Hervormd Centrum-Stjaavelin. De fietstocht is volledig coronaproof dankzij eenrichtingsverkeer en vertelmomenten op ruime locaties.

De start is gespreid tussen 13-15 uur en de tocht duurt tot aan het einde van de middag. De lengte van de route is variabel met op alle eindpunten een afhaalsnack voor jong en oud. De deelname is gratis, maar om het Goede Leven te vieren, wordt deelnemers gevraagd om iets mee te nemen aan lang houdbare levensmiddelen voor Manna.

Voor alle activiteiten geldt dat aanmelding gewenst is via email, app of telefonisch ivm registratie en aantal deelnemers. U ontvangt een reactie voor vertrektijd bij de fietstocht na aanmelding bij: • aanmeldingpollenkerk@hervormdvriezenveen.nl als u wilt starten bij de Pollenkerk . • Aanmeldinggrotekerk@hervormdvriezenveen.nl als u wilt starten bij de Grote Kerk, • Aanmeldingwesterkerk@hervormdvriezenveen.nl als u wilt starten bij de Westerkerk, • aanmeldingaakerk@hervormdvriezenveen.nl als u wilt starten bij Hervormd Centrum/ Stjaavelin voor wijk Zuid Een app naar 06-50671829 kan ook met vermelding van naam, aantal en gewenst startpunt.

Wanneer

Prijzen

Er wordt deelnemers gevraagd om houdbare producten mee te nemen voor stichting Manna.

Locatie

Grote Kerk Vriezenveen

Adres
Westeinde 39, Vriezenveen

Tip je vrienden

facebook twitter