Orgelconcert Grote Kerk Vriezenveen

Op zaterdag 19 september is er een gevarieerd en uniek orgelconcert in de Grote Kerk door de eigen organisten Henk Kamphuis en Henk Linker, ieder op zijn eigen orgel en met veel afwisseling.

Het programma start ‘s avonds vanaf 19.00 uur en biedt ook beperkte mogelijkheden voor samenzang. Beide heren hebben een gevarieerd programma samengesteld met schitterende werken van bekende 18e-eeuwse Duitse componisten als Johann Sebastian Bach en Johann Gottfried Walther, maar ook van de minder bekende Ernst Ludwig Gerber. Er zullen tevens twee werken klinken uit de Italiaanse traditie, die speciaal voor 2 orgels geschreven zijn. Deze zullen worden gespeeld op zowel het hoofdorgel van de Grote Kerk als op een minder bekend kistorgel. Van later datum zijn de werken van twee Nederlandse organisten: Ronald de Jong en Gijs van Schoonhoven.

Voor het orgel concert kunt u zich aanmelden met naam en aantal via: aanmeldinggrotekerk@hervormdvriezenveen.nl en met vermelding orgelconcert 19/9 of een app naar 06-50671829 - VOL=VOL.

Wanneer

Prijzen

Er wordt een collecte gehouden voor Manna

Locatie

Grote Kerk Vriezenveen

Adres
Westeinde 39, Vriezenveen

Tip je vrienden

facebook twitter