Rondje Tuinen Twente

Tijdens 4 weekenden zijn er in Twente diverse prachtige tuinen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Elke tuin kent zijn eigen charme en pracht. Bezoek binnen en nabij Twenterand diverse tuinen. Kijk op de website welke tuinen wanneer geopend zijn!

Het Rondje Tuinen Twente wordt georganiseerd door verschillende tuinen in Twente.

Bekijk hier wanneer welke tuin te bezichtigen is

DG Kwekerij - Daarleveen

De D.G. Kwekerij heeft een aardig assortiment siergrassen, o.a. cultivars van Calamagrostis, Miscanthus, Molinia, Panicum en Pennisetum. Mijn verzameldrift is de afgelopen jaren alleen maar groter geworden. Wel heb ik natuurlijk mijn eisen; siergrassen die woekeren of niet winterhard zijn, komen bij mij niet in de tuin. Naast siergrassen heb ik een klein assortiment bijpassende vaste planten zoals Echinacea, Phlomis en Verbena. Rondom de vijver staan de volwassen siergrassen in combinatie met deze vaste planten.

Voor meer informatie en foto’s kunt u een kijkje nemen op de facebookpagina van D.G. Kwekerij.

Nieuwstraat 56,7687 BC Daarlerveen

Tuin Fam. Harms - Vriezenveen

Een tuin met veel variatie, bloemen, grassen, vijvers, glaswerk en leuke zithoeken. Dus voor iedereen wat wils!

Wierdenseweg 35, 7671 JJ Vriezenveen

De Lindetuinen - Den Ham

Welkom in de pluktuin van de Lindetuinen! Het is hier heerlijk toeven in een zee van bloemen. De pluktuin is open tijdens de zaterdagen van het Rondje Tuinen Twente. Kom een een prachtig boeket plukken!

Lindrot 2, 7683 PX Den Ham

De Wueste - Daarle

Onze tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 3000 vierkante meter en ligt in het buitengebied van Daarle. Het is een tuin, waarin je kunt verdwalen. Dat komt door de verschillende tuindelen die ieder een eigen karakter hebben en door middel van graspaden en kleinere paadjes met elkaar verbonden zijn: een landschapstuin met grote natuurlijke vijver, een boomgaard met onder de fruitbomen golvende wild aandoende borders, een intiem schaduwtuintje, een langgerekte zonneborder, waarin de nadruk valt op grote bloeiende planten gecombineerd met grassen.

Dalvoordeweg 40, 7688PV Daarle

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

Prijs per tuin verschillend

Locatie

Diverse locaties in en nabij Twenterand

Tip je vrienden

facebook twitter