AFGELAST Doet sneeuw pijn | Solo Stories met actrice Saskia Temmink

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe?

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe? Over een ondenkbaar verlies en de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen, gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans. De voorstelling wordt gespeeld door Saskia Temmink, bekend van onder andere ‘De Vloer op’, ‘De 12 van Oldenheim’ en ‘Bloedverwanten’. Een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven.

Theater met een toefje is een samenwerking met ZorgAccent.

Wanneer

Prijzen

  • € 22,50 Entreeprijs

Wil je rolstoelplaatsen reserveren? Neem dan contact op met Het Punt tijdens de balie-openingstijden. Je vindt deze en andere informatie op onze website.

Locatie

Theater Het Punt

Adres
Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop
Telefoon
0546-705050
E-mail
Website
welkombijhetpunt.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter