Twentsch Wijnfestival

De Zandstuve Feesten en Ontmoeten en Twentsch Wijnhuis uit Vasse organiseren op zondag 19 mei 2019 vanaf 16.00 uur de 2e editie van het Twentsch Wijnfestival met als titel: Bella Italia.

De Zandstuve Feesten en Ontmoeten en Twentsch Wijnhuis uit Vasse organiseren op zondag 19 mei 2019 vanaf 16.00 uur de 2e editie van het Twentsch Wijnfestival met als titel: Bella Italia.

Tijdens het Twentsch Wijnfestival kunt u niet alleen genieten van Italiaanse topwijnen, ook is er een selectie bieren en bieden wij u een voortreffelijke Italiaanse keuken met ambachtelijke antipasti, verse pasta, steenoven pizza, verrukkelijke Italiaanse koffie en overheerlijke desserts. Voor de gelegenheid reizen vijf verschillende wijnhuizen af met bijpassende wijnen, zij zijn live vertegenwoordigd. De tuin van de Zandstuve wordt volledig in Italiaanse sfeer gedecoreerd met bijzondere oldtimers, vespa’s en olijfbomen waant u zich volledig in Italië.

Tijdens het festival staat Schoenenhuis Jan Pas klaar met de nieuwste trends op het gebied van Italiaanse schoenen en informeert VakantieXperts Noël ten Thije u over de mooiste vakantiebestemmingen in o.a. het beeldschone Toscane. Voetballiefhebbers kunnen het WK voetbal live volgen, maar kunnen zich eveneens door Wim Kuperus van Mister Seven laten adviseren over unieke maatpakken. Voor de snelle jongens verwelkomen we Wiggers Mastercars. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis en worden de hele middag vermaakt door onze entertainers!

Een heerlijke middag die u beslist niet wilt missen!

Voor € 49,95 kunt u maar liefst 25 kwaliteitswijnen proeven, geniet u van meer dan 10 heerlijke Italiaanse gerechten en kunt u onbeperkt genieten van heerlijke verse broden met Italiaanse dippers.

Of bekijk de website www.eventbrite.nl/e/tickets-twentsch-wijnfestival-bella-italia-46227240922

Wanneer

Prijzen

  • € 49,95 Deelnameprijs

Locatie

Grill- en Partycentrum De Zandstuve

Adres
Dennenweg 11, 7683RS Den Ham
Telefoon
0546-671650
E-mail
Website
www.dezandstuve.nl

Tip je vrienden

facebook twitter