Midzomeravond Den Ham

De smaakvolle mix van livemuziek,kunst en lekkernijen is een cultureel hoogtepunt van het jaar. Het belooft een prachtige avond te worden, de toegang is gratis. U bent van harte welkom!

Op zaterdag 22 juni wordt de Brink in Den Ham van 16.00 tot 23.00 uur omgetoverd tot Midzomeravond. Met diverse kunststijlen, prachtige muziek en vooral veel gezelligheid viert Den Ham de langste dag van het jaar. De toegang tot deze gezellige avond is geheel gratis.

Wanneer de klok 17.30 uur slaat, wordt Midzomeravond 2019 officieel geopend door burgemeester mevr. A. van der Kolk. De dag heeft dit jaar een verrassend programma. Op de brink zijn in de stands kunstwerken van verschillende kunstenaars, van beeldhouwer en etser tot schilder, te bewonderen. Gedurende de kunstmarkt zorgt de jonge generatie van muziekvereniging Juliana in kleine groepjes, her en der over de Brink, voor muzikaal vertier. Daaropvolgend zal het duo Wilko van Beek en Nico Groen met een acoustic gitaar, percussie en zang je verblijden met muziek van Lennon & McCartney, Rod Stewart en meer.

Nieuw in 2019 is ‘Droom de dag’, een muzikale vertelling van de sage van de Groene Jager. Onder de artistieke leiding van dirigent Gezinus Veldman brengen vijf lokale solisten en trombone met ondersteuning van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop en niet te vergeten verteller Marga Kool, de sage van de Groene Jager tot klinken. Ontdek het verhaal over macht, verraad en onbereikbare liefde in de kerk op de Brink. De voorstelling start om 18.30 én 20.30 en duurt ongeveer 1.15 uur.

Inmiddels weten niet alleen de Hammenaren deze gezellige avond te waarderen; vele bezoekers uit omliggende plaatsen en vakantiegangers bezoeken het kunst- en muziekgebeuren. Vanaf 16.00 uur (tot +/- 21.00 uur) gaat de kunstmarkt van start. Het evenement zal tot ongeveer 23.00 uur duren. Voor jong en oud belooft het een prachtige avond te worden op de Brink!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter