navigatie overslaan

Het streekdiner in Twenterand

Op donderdag 29 augustus organiseert Gastvrij Twenterand de tweede editie van het streekdiner Twenterand. Deze editie heeft het thema “proef de streek van de boer”. Het streekdiner vindt plaats in de prachtige tuin van de Zandstuve in Den Ham.

Eigen grond

Onze eigen grond brengt veel moois en lekkers voort, en op deze avond zullen de (chef)koks Jens van Buren en Jack van der Veen op de Zandstuve koken met prachtige producten uit de eigen streek. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van producten die de eigen grond heeft voortgebracht. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met de lokale agrariërs en leveranciers.

De langste tafel

We maken de tafel net zo lang als nodig is. Gasten eten gezellig aan één lange tafel in de tuin van de Zandstuve. Dus geldt: hoe meer gasten, hoe langer de tafel. We gaan ervan uit dat het weer op deze zomerse avond aangenaam is.

Zomeravond

Het streekdiner vindt plaats in de tuin van restaurant de Zandstuve in Den Ham. Met uitzicht op het mooie Twentse coulisselandschap genieten gasten van een zesgangen diner. In de tuin zorgt een muzikant voor gezellige achtergrondmuziek. Kortom: reserveer voor het streekdiner en vier het leven! *Bij eventuele slechte weersomstandigheden wijken we uit naar binnen.

EVEN OP EEN RIJTJE

Tijd: Inloop vanaf 17.00 uur | Start 17.30 uur

Reserveren: Stuur een mail naar info@gastvrijtwenterand.nl

Kosten: €69,50 per persoon voor zes gangen excl. consumpties

Locatie: De Zandstuve, Dennenweg 11 in Den Ham

Dieet & vegetarisch: U kunt dit doorgeven bij het maken van uw reservering

Vragen? Stel ze gerust aan ons op info@gastvrijtwenterand.nl Liever bellen? De Zandstuve: 0546-671650 of Dagmar Boerrigter op: 06-4680 6781

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 69,50