navigatie overslaan
Stoner/Blues/Rock night

Kleazer and Frits

Biografie FRITS
De band 'FRITS' uit Twente is een bluesrock/powerband en bestaat uit
ervaren muzikanten met een rugzak vol ervaring. FRITS speelt nummers van o.a. Gary Moore, Joe Bonamassa en Beth Hart.

+ 1 foto's

Biografie Kleazer Nét op de valreep van het tienjarig jubileum voor de band, heeft deze op 29 december 2017 hun rentree gemaakt op de bühne. Het had niet veel gescheeld of het was ruim drie jaar na oprichting al afgelopen voor de band, toen zanger/gitarist Berthil in juni 2010 een hersenstaminfarct kreeg. Na enkele jaren revalidatie kroop het bloed waar het niet kon gaan en besloten Berthil, Steven en Harald tóch weer het oefenhok in te gaan om eens te zien waar het schip strandt.

Inmiddels is de band in betrekkelijke stilte door gaan werken aan nieuw materiaal. De drie oudgedienden, Berthil (nu gewapend met basgitaar), Steven (drums) en Harald (nu als zanger/gitarist), worden tegenwoordig aangevuld door Matthijs Oldenhuis op gitaar om de muur van geluid weer flink op te bouwen. Optredens in verscheidene poppodia en op o.a. het Bevrijdingsfestival Overijssel volgden.

Onlangs heeft de band hun nieuwste EP, genaamd ‘Signals’, uitgebracht, welke internationaal goed is ontvangen en vol staat met groovende stoner-riffs en catchy hooks!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50