navigatie overslaan

Bezoek de BoekStartdag in de bibliotheek.

Zaterdag 1 juni is het BoekStartdag in de bibliotheek in Vriezenveen. Ouders met baby’s en peuters zijn dan vanaf 10.00 uur van harte welkom. Doe samen met je (klein)kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

+ 1 foto's

Activiteiten voor de allerkleinsten

De BoekStartdag richt zich op kinderen tussen de 0 en 4 jaar en hun dierenvriendjes. In de Bibliotheek Vriezenveen zijn er leuke activiteiten voor deze jonge bezoekers. Om 11.00 uur start de poppenvoorstelling “Help! Een verrassing!” gespeeld door Jogchem Jalink. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via de website www.bibliotheektwenterand/agenda
De hele ochtend kun je op de foto in onze fotostudio en lekker knuffelen met Marshall de brandweerpup uit Paw Patrol! en er is nog veel meer te beleven.

Maak je kind op deze ochtend lid van de bibliotheek en ontvang een leuk cadeautje. Kom langs om kennis te maken met de bibliotheek, haar activiteiten en mogelijkheden!

Lezen belangrijke basis voor ontwikkeling

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen én verhalen vertellen. Het versterkt allemaal de band met je baby. Op jonge leeftijd in aanraking komen met taal geeft kinderen een belangrijke basis in hun verdere ontwikkeling. Er zijn genoeg redenen om kinderen voor te lezen! Vanuit die gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 t/m 4 jaar samen met hun (groot)ouders van verhalen laat genieten. Kom tijdens de BoekStartdag langs in de bibliotheek en maak kennis met BoekStart en het beroemde BoekStartkoffertje!

Wanneer

-