navigatie overslaan

Het Punt brengt Guido Weijers, Daniël Lohues en Nienke Plas naar de Vroomshoopse bühne

Volgers van de facebook- en instagrampagina van Het Punt hebben het al voorbij zien komen: o.a. Guido Weijers, Daniël Lohues en Nienke Plas komen in het nieuwe theaterseizoen naar Vroomshoop. Het nieuwe seizoen zal aanvangen in oktober. Men kan vanaf dinsdag 9 april om 10.00 uur kaarten reserveren via de website van Het Punt.

+ 2 foto's

Programmeurs Harry ten Brinke en Leoni Schuurhuis spreken van een fantastisch nieuw theaterprogramma en zijn enorm blij dat bekende artiesten de weg naar Vroomshoop weten te vinden. "Ons programma wordt professioneler en culturele behoeften worden steeds beter gehoord. Samen met de programmaraad staan we elk jaar weer voor de uitdaging om de ‘culturele puzzel’ te laten kloppen. Ook de kleinere namen en verborgen parels verdienen immers een podium. Als je het mij vraagt, is die puzzel aardig goed gelukt.", vertelt Schuurhuis. Ook artiesten als Leoni Jansen, Monique Smit, Spruijt & Opperman en Tangerine doen volgend seizoen het Vroomshoopse theater aan. Concertgangers kunnen hun muzikale hart ophalen bij The U2-tribute, De André Hazes tribute en Creebles. Deze concerten zijn staand en vinden in de popzaal plaats.

De volledige programmering wordt op dinsdag 9 april om 10.00 uur via de website van Het Punt bekendgemaakt. Men kan vanaf dat moment kaarten reserveren. Vrienden van het theater hebben voorrang en voor hen start de verkoop al op donderdag 4 april. Iedereen die nog geen vriend van het theater is, kan voor slechts € 25,00 een lidmaatschap afsluiten. Dit lidmaatschap geeft dus o.a. recht op het reserveren van de eerste tickets van het nieuwe seizoen. Meer informatie over deze regeling vindt men op de website van Het Punt.

Wanneer