navigatie overslaan

Inspirerende expositie ‘Hout van Wol’ in Bibliotheek Vriezenveen

De Bibliotheek in Vriezenveen verwelkomt met trots een mooie expositie van het werk van Daniëlle van Kampen.

+ 4 foto's

Vanaf januari kunnen bezoekers genieten van de kunstwerken en kunstzinnige producten die zijn gecreëerd door haar. Over hout van Wol, door Daniëlle beschreven: Hout van Wol is ontstaan uit een jarenlange creatieve passie voor meubels restylen, pallethout hergebruiken, haken & breien en nog veel meer. Als kind werd ze aangestoken door haar moeder en oma met het creatieve virus wat vanaf 2009 doorgroeide onder de naam: Created by Daan. Sinds 2023 gaat ze verder onder de naam Hout van Wol en kun je alle creaties ook vinden in de webshop. Ze vindt het leuk om afgedankte meubels nieuw leven in te blazen en pas daarbij allerlei verschillende technieken toe om een unieke look te creëren.

Daarnaast hergebruikt ze graag (pallet)hout om onder andere deze wandornamenten, mini-kunst of opbergkisten te maken. Als ze ’s avonds dan eindelijk de rust vind om te gaan zitten willen de handen toch nog door en neemt ze graag een haakwerkje op schoot. Zo haakte ze al tientallen sjaals, dekens, stola’s vesten, knuffels, accessoires enz. Samen met moeders die ook graag haakt en breit staan zij regelmatig op markten maar verkopen ze ook online in de webshop. Snuffel lekker rond hier en/of op haar site, laat je inspireren (ze maken ook in opdracht!.

De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van Bibliotheek Vriezenveen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheektwenterand.nl

Wanneer

1 jan - 1 mrt 2024
  • elke maandag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur