navigatie overslaan
Educatie

Twenterand Werkt: Open Bedrijvendag op zaterdag 14 oktober Ondernemers openen deuren in Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vrie

Op zaterdag 14 oktober kunnen inwoners van Twenterand en omgeving de veelzijdigheid van lokale bedrijven ontdekken tijdens de allereerste Open Bedrijvendag. Vier grote kernen - Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen - verwelkomen bezoekers om tussen 10.00 en 15.00 uur een uniek kijkje te nemen achter de schermen van maar liefst 40 lokale bedrijven. Deze bijzondere dag biedt de gelegenheid om ondernemers te ontmoeten, nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen en deel te nemen aan boeiende activiteiten.

+ 2 foto's

Tijdens de Open Bedrijvendag openen diverse bedrijven uit verschillende sectoren hun deuren. Of je nu geïnteresseerd bent in de bouw, technologie, productie of dienstverlening, er is voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen genieten van rondleidingen, demonstraties van werkende machines, spelletjes voor kinderen, een lekkere bak koffie, heerlijke hapjes en zelfs de mogelijkheid om vacatures te bespreken bij de deelnemende bedrijven.

De deelnemende bedrijven variëren van grote ondernemingen tot kleinere bedrijven die zich op specifieke hotspots bevinden. Elk dorp heeft minimaal één hotspot en biedt tal van activiteiten voor bezoekers. Vanaf de hotspots starten bedrijvenroutes die je langs de bedrijven leiden die voor jou interessant zijn.

Iedereen is welkom tijdens de Open Bedrijvendag, van kinderen en scholieren tot studenten, werkzoekenden en voor iedereen die nieuwsgierig is en graag willen ontdekken wat er zich afspeelt achter de deuren van deze bedrijven die normaal gesproken voor het publiek gesloten blijven.

De organisatie van de Open Bedrijvendag ligt in handen van het Ondernemershuis Twenterand, B.B.V. (Bedrijven Belangen Vriezenveen en Westerhaar) en de IKVO (Industriekring Vroomshoop, Den Ham en omstreken). Meer informatie over deelnemende bedrijven, hun locaties en vacatures is te vinden op www.twenterandwerkt.nl, een geheel nieuw platform dat continu wordt bijgewerkt met informatie over de deelnemende bedrijven, hun activiteiten en beschikbare vacatures.

Zet zaterdag 14 oktober alvast in je agenda en mis deze unieke Open Bedrijvendag niet!

Wanneer