navigatie overslaan
Grenslandshow 2023 met jubileumshow APKV het Oosten en Regiobondsshow Oost van KLN

Grenslandshow 2023 (kleindierenshow)

Op de tweejaarlijkse Grenslandshow worden door kleindierliefhebbers uit de wijde omgeving konijnen, cavia's en duiven tentoongesteld. Dit jaar zullen weer vele honderden kleindieren te zien zijn!

+ 1 foto's

Kleindierententoonstelling van Nut en Genoegen Vriezenveen i.s.m. APKV het Oosten Almelo en Nut en Sport Vroomshoop. Op de tweejaarlijkse Grenslandshow worden door kleindierliefhebbers uit de wijde omgeving konijnen, cavia's en duiven tentoongesteld. Dit jaar zullen weer vele honderden kleindieren te zien zijn!

De eerste editie van de Regiobondsshow van Kleindierliefhebbers Nederland regio Oost is dit jaar toegewezen aan de jubileumshow van APKV die samen met de Grenslandshow georganiseerd wordt. Nut en Sport brengt haar clubkampioenschap onder bij de Grenslandshow.

Alle dieren worden door keurmeesters beoordeeld volgens de rasstandaard en zijn vervolgens te bezichtigen. De aanwezige leden van onze verenigingen geven bezoekers graag uitleg over de rassen en soorten die te zien zijn en over het houden van kleindieren. Een leuk uitstapje met de (klein-)kinderen en voor dierenliefhebbers.

Entree gratis (vrije gift) T/m 12 jaar entree onder begeleiding van volwassene.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Gratis entree (vrije gift), t/m 12 jaar toegang onder begeleiding volwassene.
Gratis parkeermogelijkheden.