navigatie overslaan
Het Punt en Theater Turf sluiten theaterseizoen samen af met muzikale fiets/autotocht

Muziek Verbindt Twenterand

De locaties zijn geregeld, de artiesten zijn volop aan het repeteren en iedereen is klaar voor Muziek Verbindt Twenterand, het nieuwe muzikale evenement op zaterdag 3 juni.

+ 1 foto's

Muziek Verbindt Twenterand is het nieuwe, gezamenlijke evenement van Het Punt in Vroomshoop en Theater Turf in Vriezenveen. De twee theaters sluiten samen het theaterseizoen af met een muzikale tocht langs zes locaties waar artiesten optreden.

De kosten zijn laag gehouden om iedereen de kans op een culturele middag te geven. Voor 5 euro per persoon krijgen de deelnemers op zes locaties in verschillende kernen in Twenterand liveoptredens te zien. Op elke locatie krijgen ze ook nog een versnapering aangeboden. Kinderen tot 12 jaar doen gratis mee.

De organisatie heeft drie routes uitgestippeld; geschikt voor fiets en auto. Tussen elke locatie is het ongeveer 20 minuten fietsen en de bands treden telkens een half uur op. Zelf een route uitstippelen kan ook, maar wie de voorgestelde routes volgt, weet zeker dat hij alle optredens te zien krijgt.

Locaties & bands

Peddemorsboerderij: Vintage Brothers Greftenhoeve: Gaudi Musiker Galerie Dekker: El Jackson Kerk Geerdijk: Sing-It Het Punt: Cast & Crew De Swaen: Cartoon

Meedoen

Muziek Verbindt Twenterand wordt gehouden op zaterdag 3 juni. Het programma duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Startlocaties zijn de Greftenhoeve in Vriezenveen, galerij Dekker in Westerhaar en de Peddemorsboerderij in Vriezenveen. Tickets zijn te koop via https://www.welkombijhetpunt.nl/agenda-2/.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00