navigatie overslaan
Top 2000 | Sta concert

Creebles

Creebles is een ALLROUND coverband met een stevige rocksound. Grote en kleine podia, tentfeesten, buurtfeesten, bruiloften, festivals en cafés zijn vertrouwd terrein voor deze veelzijdige muzikanten

+ 3 foto's

Creebles is een ALLROUND coverband met een stevige rocksound. Grote en kleine podia, tentfeesten, buurtfeesten, bruiloften, festivals en cafés zijn vertrouwd terrein voor deze veelzijdige muzikanten. Met een overdosis ENERGIE gaat Creebles niet eerder naar huis voordat het dak eraf is. Creebles kenmerkt zich als enthousiast en gedreven, maar één ding steekt er met kop en schouder bovenuit. En dat is: PLEZIER! Dat zie je en dat hoor je!

Daghap, slechts € 12,50 Stamppotbuffet met boerenkool, hutspot, zuurkool, rookworst, speklap, hachee en tafelzuren Geniet voorafgaand aan deze voorstelling van een daghap in Grand Café voor slechts € 12,50 p.p. Reserveren kan makkelijk op de manier zoals u ook theatertickets aanschaft: kies voor Daghap, geef het gewenst aantal personen aan en reken direct af. De tickets neemt u mee naar het Grand Café en de theatertickets naar het theater.

U wordt om 18.30 uur in het Grand Café verwacht.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00