navigatie overslaan
Brengen muziek van ABBA

ABBA Tribute

Het podium wordt omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en nostalgie de hoofdrol spelen. Om acht uur ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle avond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”.

+ 2 foto's

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 en 2019 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Daghap, slechts € 12,50 Kipsaté met nasi en kroepoek Geniet voorafgaand aan deze voorstelling van een daghap in Grand Café voor slechts € 12,50 p.p. Reserveren kan makkelijk op de manier zoals u ook theatertickets aanschaft: kies voor Daghap, geef het gewenst aantal personen aan en reken direct af. De tickets neemt u mee naar het Grand Café en de theatertickets naar het theater.

U wordt om 18.30 uur in het Grand Café verwacht.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50